top of page

Galerie Conny Pols

Beeldentuin en Galerie Conny Pols

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe vormen en nieuwe uitdagingen. Wat kan er met klei. Geïnspireerd in wat er in mijn omgeving plaats vindt, maar vooral mijn basis, water, waarmee ik ben opgegroeid. in mijn werk is beweging en een ronde vormen altijd aanwezig. Graag werk ik in series, om zo telkens weer een nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Altijd in dezelfde vormen en kleuren te werken, is niet wat bij mij past.

Recent heb ik mijn label Klaasje uitgebracht. Gebruiksgoed en alles wat met klei gemaakt kan worden. Nederlandshandgemaakte duurzame keramiek. Klaasje is mijn tweede naam en ik woon in Klaaswaal.

Bent u nieuwschierig geworden. Kom dan uiteraard geheel vrijblijvend, een kijkje nemen in mijn atelier.

Biennale NVK 2010

Juryprijs Keramiekmarkt Dordrecht 2011

Expositie en eervolle vermelding Coda museum Apeldoorn 2013

Expositie Booijmans van Beuningen “Handmade” 2013

Nominatie Juryprijs Keramiekmarkt Dwingeloo 2013

Biennale Ceramic Vallauris Frankrijk 2014

Publieksprijs Keramiekmarkt Gouda

Lichtkunst Gouda 2020
Comentarios


bottom of page