top of page

Present.Je.Kunst.Museum is officieel geopend!

Hoera!

Het Present.Je.Kunst.Museum is officieel geopend!

Altijd al zo nieuwsgierig geweest naar wat er zoal in die Present.Je.Kunstdoosjes zit?

Bewonder het werk van enkele Present.Je.Kunstenaars nu het mini-museum in

Museum Hoeksche Waard. Er zijn ook nog Present.Jes te koop!

In wisselende tentoonstellingen worden de kunstwerken en hun makers aan u voorgesteld. Op onze facebook-pagina komen er toelichtingen op de kunstwerkjes te staan.

Momenteel is in het Present.Je.Kunst.Museum werk te zien van Leon van der Leer, Ingrid van den Oord, Marit van As, Marlene Nobel en Henk van den Berg. Bezoek het museum in Museum Hoeksche Waard te Heinenoord. https://www.museumhw.nl


Her en der zijn er nog doosjes met kunstwerkjes te koop, maar…nu gaan we voor op=op…

Maar daar bedoelen we natuurlijk niet mee dat we stoppen!

We gaan het alleen een beetje anders aanpakken. We gaan met edities werken. Een voor elk seizoen. En zo’n editie zou inderdaad wel eens op kunnen raken. Maar niet getreurd: dan komen er in de volgende editie weer nieuwe doosjes met nieuw werk, van andere kunstenaars. Natuurlijk komen de deelnemende kunstenaars uit de Hoeksche Waard en maken zij goed en bijzonder werk.


Op onze site kun je op de presentjekunstenaars-pagina zien wie de de kunstenaars zijn en wat ze maken. En als je dat wilt: via hun site kun je contact met hen opnemen. Voor een fijn atelierbezoek bijvoorbeeld!

Of misschien heb je zin in kunst in huis of op je werkplek, en slaag je bij een van onze kunstenaars! Of zoek je een workshop! Schroom niet om contact met hen op te nemen. Dat vinden ze namelijk gewoon heel erg leuk.


Dit is de pagina:Wij van team Present.Je.Kunst. wensen je een hele fijne vakantie.
Comments


bottom of page