top of page

Start Present.Je.Kunst

op 30 april 2021 hebben we bij woonwinkel WAAR in Oud-Beijerland het startschot voor de verkoop gegeven.

Het weer was oké, dus we hebben ons kleine maar fijne feestje corona-veilig vóór de winkel gegeven.

Pauline van Driel onze drukker en Kees Walpot van de Rotary Hoeksche Waard waren natuurlijk uitgenodigd én van de partij, Harry van Waveren van de gemeente Hoeksche Waard was óók uitgenodigd, maar kon er helaas niet bij zijn. We hebben een hele fijne Prosecco geplopt (-kurk vloog naar de overkant van de straat-!) Proosten op veel werk, een goed verloop en succes.

We hebben een kort maar enthousiast praatje gehouden, en aan de sponsor en drukker (Harry v Waveren heeft er één te goed!) een Presentjekunst aangeboden. Ze mochten er vanzelfsprekend zelf een uitkiezen!


We hadden al een goed gevoel over het verloop, dat de doosjes het goed zouden doen. Die signalen ontvingen we voldoende. Maar we konden niet helemaal voorzien hóe goed het zou gaan…en dat gaat het! Op verschillende verkooppunten moesten we op de volgende dag al naleveren! We vlogen door onze voorraad heen!


Nu hebben we een ‘wachtlijst’ met kunstenaars die ook graag mee willen doen. Er staat een afspraak om de kunstwerken weer in te pakken en voor de volgende levering te sorteren. We zijn aan het bellen geslagen naar hen met de vraag wie er al wat af heeft, en misschien eerder zou willen en kunnen leveren! Gelukkig waren er dat een heel aantal, en zo konden we de verkooppunten wederom voorzien. Alle deelnemers staan op de website.

En er zijn kunstenaars nog aan het werk, dus dat komt er later bij.

Wat een feest is dit!!!

Mooie timing-zo met het heropenen van de winkels na lock-down en precies voor moederdag!

Wat we ook horen is dat men probeert alle kunstenaars als het ware te verzamelen. Her en der verschijnen er foto’s van de uitgepakte doosjes met blije reacties.

De kunstenaars vinden het allemaal erg leuk om mee te doen.


Tot zover is dit een project waar veel energie in is gaan zitten, maar dat er driedubbel uit komt!
Comments


bottom of page